Un an nou cu planuri noi pentru tine

Fiind început de an, cu toții avem tendința să ne facem planuri pentru cele 365 de zile ce urmează, dar cum putem fi siguri că le vom respecta? Urmează câteva sfaturi simple și nu vei da greș:

 Așterne-ți gândurile

Un prim pas pe care trebuie să îl facem este să ne așternem gândurile pe o coală de hârtie. Clar și concis. Așează-te în fața unui calculator și dă-ți frâu liber imaginației. Gândește-te ce ai în momentul de față, ce ai dori să îmbunătățești și ce ai dori să mai obții. Cum faci ca toate visurile tale să devină realitate? Asigură-te că aloci atât timp cât este nevoie pentru a nu omite nici cea mai mică dorință și, foarte important, nu lăsa pe nimeni și nimic să te distragă. De asemenea, încearcă să-ți prioritizezi gândurile. Începe cu cele mai importante puncte și restul vor veni pe parcurs.

 Verifică, compară și printează

Recitește și gândește-te dacă mai e ceva de adăugat. Dacă nu, poți începe comparația. Uită-te peste lista din anul anterior. Ai bifat toate căsuțele pe anul trecut? Ți-ai îndeplinit toate visurile? Dacă da, mai ai un singur pas de făcut. Alege o hârtie cartonată lucioasă. Astfel, vei avea un stimul în plus pentru a îți a o verifica periodic și a îți îndeplini toate dorințele. Printează lista și pune-o într-un loc vizibil. Este important să o ai în vizor pentru a îți reaminti de fiecare data cum va decurge noul an.

Fiecare zi poate fi o oaza de idei și oportunități. Fiecare zi aduce o nouă provocare. Cu Discovery Service ești la un print distanță de ceea ce-ți dorești.

e-multifunctionale

This entry has 0 replies

Comments are closed.