Știm cu toții că imprimantele multifuncționale sunt dispozitive indispensabile într-un birou.

De-a lungul timpului, acestea au progresat foarte mult, iar azi ne pot oferi performanțe cu adevărat uimitoare.

Cum au apărut imprimantele multifuncționale?

În anul 1938, Chester Carlson este inventatorul electrofotografiei, dispozitivul în urma căruia s-a dezvoltat mai apoi imprimanta cu laser. După aceea, în anul 1953, a fost lansată prima imprimantă de mare viteză, iar în anul 1969  fost dezvoltată prima imprimantă cu laser.

Imprimantele multifuncționale ale Secolului 21

Imprimantele multifuncționale actuale sunt realizate printr-un proces foarte amplu și complex. Multifuncționalele TOSHIBA, reprezintă expresia calității și se diferențiază de celelalte echipamente multifuncționale prin tehnologia modernă care reduce costurile și crește performața în același timp. Cu ajutorul acestor multifuncționale puteți obține o calitate superioară de printare și scanare. Mai mult decât atât, acestea  sunt soluția perfectă pentru a avea parte de o procesare rapidă a tuturor documentelor, indiferent de dimensiuni. Discovery Service vă oferă controlul și monitorizarea pentru întreaga perioadă de închiriere a oricărui echipament multifuncțional. Specialiștii noștri vă vor ajuta să configurați multifuncționala în funcție de nevoile dvs.

Dacă plănuiți achiziționarea unei imprimante multifuncționale performante, apelați cu încredere la serviciile oferite de Discovery Service, experți în acest domeniu. Vă vom ajuta să luați decizii precum niște specialiști și vă vom ajuta cu o analiză corectă ce va reduce costurile de tipărire.

Imprimantele TOSHIBA ocupă locul 3 în topul celor mai bune echipamente multifuncționale și reprezintă un dezvoltator important în industria echipamentelor de IT Printing.