Echipamente recondiționate

imprimante multifunctionale

Discovery Service va oferă o gamă variată de servicii din domeniul IT Printing, printre care și echipamente recondiționate. Ce înseamnă? Ei bine, acestea sunt produse care au fost returnate, iar noi, după verificări, le-am resigilat. Iată câteva motive pentru care acestea pot fi o alternativă mai bună.

Buget minim

Când ne aflăm la început de drum, suntem limitați din punct de vedere al bugetului pe care îl avem. Bugetul de care dispunem trebuie împărțit astfel încât să acopere cât mai multe servicii și produse. Astfel, echipamentele recondiționate sau inchrierea echipamentelor de care ai nevoie este alegerea perfectă.

Lipsă defecțiunilor

De cele mai multe ori, atunci când avem de a face cu echipamente recondiționate, avem tendința să le considerăm produse defecte. Fals! Ele sunt returnate din motive diferite, dar într-o stare perfectă. Astfel, singură caracteristică care a scăzut este prețul.

Discount-uri la echipamente recondiționate

Achzitionand produse recondiționate, cumperi, de fapt, echipamente noi, într-o stare perfectă. Piesele folosite în repararea produselor cu diverse defecte de fabricație sunt noi. Indiferent de motive de returnare, produsele trec printr-o minuțioasă verificare înainte de a fi repuse la vânzare.

Reasamblare

Procesul de reasamblare este diferit pentru fiecare model de multifuncțională în parte și de asemenea, este diferit în funcție de motivul pentru care a fost returnată. Astfel, echipamentele recondiționate sunt verificate și testate pentru a se asigura că funcționează la cele mai înalte standarde.

Acestea sunt doar câteva dintre explicațiile pentru care este recomandat să apelezi la echipamentele recondiționate. Discovey Service va pune la dispoziție o gamă variată de servicii și produse pentru ca afacerea ta să fie completă.

e-multifunctionale

This entry has 0 replies

Comments are closed.