Servicii de mentenanta – Discovery Service

Contracte de service

Pentru a funcționa, echipamentele au nevoie, printre altele, de toner, unități de imagine, unități de fixare, role tracțiune, întreținere și service. La Discovery Service, poți plăti pentru fiecare produs sau serviciu în parte sau poți opta pentru un contract de service total, care, la un preț per pagină, să îți ofere toate acestea, fără să plătești în plus. În funcție de tipul echipamentului, Discovery Service îți oferă prețuri începând de la 7 Euro/1.000 de pagini. De asemenea, Discovery Service îți poate oferi un sistem de întreținere și service lunar pentru echipamentul tău, un sistem în care vei avea doar grija înlocuirii la timp a tonerului, a unităților de imagine sau a pieselor de schimb, în vreme ce echipa Discovery Service va asigura întreținerea și service-ul aferent. În acest caz, la Discovery Service ai prețuri începând de la 7 Euro/lună. Mai multe detalii, la numărul de telefon 0725.940.900 – persoană de contact, Bogdan Anghel.

Contracte de service

Administrare Preferinte Confidentialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/discovery/public_html/wp-content/plugins/gdpr/public/partials/privacy-preferences-modal.php on line 32

Inchizi contul?

Contul tau va fi sters si toate datele aferente vor fi sterse permanent. Acestea nu mai pot fi recuperate. Esti sigur ca vrei sa continui?