Cele mai bune imprimante Toshiba de la Discovery Service

Când aveți nevoie de o imprimantă multifuncțională sau copiator color sau alb-negru, echipamentele Toshiba sunt opțiunea ideală. Recunoscute pentru performanțele lor, aceste echipamente vă asigură volumul lunar de materiale tipărite de care aveți nevoie, la o viteză corespunzătoare, îndeplinind și alte sarcini specifice. Prin urmare, v-am pregătit o listă cu cele mai bune imprimante multifuncționale Toshiba disponibile pe site-ul Discovery Service.

Toshiba e-STUDIO4508A

Pentru tipărire alb-negru, multifuncționala Toshiba e-STUDIO4508A vine la pachet cu o serie de caracteristici pe care le găsiți doar în echipamentele profesionale. Cu o viteză de 45 de pagini pe minut pentru hârtiile de tip A4, acest echipament vă oferă și posibilitatea de a scana documente cu o viteză de 73 de imagini pe minut, alb-negru sau color. În plus, ea poate tipări și hârtii în format A3. Multifuncționala Toshiba e-STUDIO4508A este ideală pentru birourile de companie, unde se tipăresc și se scanează volume mari de documente.

Toshiba e-STUDIO2500AC

Dacă aveți nevoie de o multifuncțională care să tipărească și color, vă recomandăm modelul Toshiba e-STUDIO2500AC. Pe lângă plusul cromatic, această imprimantă multifuncțională poate tipări atât hârtii de tip A4, cât și A3. De asemenea, are o viteză de tipărire de 25 de pagini pe minut, în cazul hârtiilor A4 și o viteză de scanare de 73 de imagini pe minut, alb-negru sau color. Multifuncționala vine la pachet și cu un driver compatibil cu toate sistemele de operare, ceea ce o face foarte bună de folosit atât la birou, cât și acasă.

Toshiba e-STUDIO2508A

Potrivită sediilor de companie amplasate în apartamente, multifuncționala alb-negru Toshiba e-STUDIO2508A este un echipament profesional care poate asigura calitatea documentelor tipărite în biroul dumneavoastră. Această imprimantă tipărește hârtii în format A4, la o viteză de 25 de pagini pe minut, dar și hârtii în format A3. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a beneficia de WLAN, Bluetooth și WiFi direct.

Pe site-ul Discovery Service veți găsi cele mai bune imprimante Toshiba de cumpărat sau de închiriat!

e-multifunctionale

This entry has 0 replies

Comments are closed.