Cele mai bune imprimante Toshiba de la Discovery Service

Septembrie3

Când aveți nevoie de o imprimantă multifuncțională sau copiator color sau alb-negru, echipamentele Toshiba sunt opțiunea ideală. Recunoscute pentru performanțele lor, aceste echipamente vă asigură volumul lunar de materiale tipărite de care aveți nevoie, la o viteză corespunzătoare, îndeplinind și alte sarcini specifice. Prin urmare, v-am pregătit o listă cu cele mai bune imprimante multifuncționale Toshiba disponibile pe site-ul Discovery Service.

Toshiba e-STUDIO4508A

Pentru tipărire alb-negru, multifuncționala Toshiba e-STUDIO4508A vine la pachet cu o serie de caracteristici pe care le găsiți doar în echipamentele profesionale. Cu o viteză de 45 de pagini pe minut pentru hârtiile de tip A4, acest echipament vă oferă și posibilitatea de a scana documente cu o viteză de 73 de imagini pe minut, alb-negru sau color. În plus, ea poate tipări și hârtii în format A3. Multifuncționala Toshiba e-STUDIO4508A este ideală pentru birourile de companie, unde se tipăresc și se scanează volume mari de documente.

Toshiba e-STUDIO2500AC

Dacă aveți nevoie de o multifuncțională care să tipărească și color, vă recomandăm modelul Toshiba e-STUDIO2500AC. Pe lângă plusul cromatic, această imprimantă multifuncțională poate tipări atât hârtii de tip A4, cât și A3. De asemenea, are o viteză de tipărire de 25 de pagini pe minut, în cazul hârtiilor A4 și o viteză de scanare de 73 de imagini pe minut, alb-negru sau color. Multifuncționala vine la pachet și cu un driver compatibil cu toate sistemele de operare, ceea ce o face foarte bună de folosit atât la birou, cât și acasă.

Toshiba e-STUDIO2508A

Potrivită sediilor de companie amplasate în apartamente, multifuncționala alb-negru Toshiba e-STUDIO2508A este un echipament profesional care poate asigura calitatea documentelor tipărite în biroul dumneavoastră. Această imprimantă tipărește hârtii în format A4, la o viteză de 25 de pagini pe minut, dar și hârtii în format A3. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a beneficia de WLAN, Bluetooth și WiFi direct.

Pe site-ul Discovery Service veți găsi cele mai bune imprimante Toshiba de cumpărat sau de închiriat!

e-multifunctionale

This entry has 0 replies

Comments are closed.

Administrare Preferinte Confidentialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/discovery/public_html/wp-content/plugins/gdpr/public/partials/privacy-preferences-modal.php on line 32

Inchizi contul?

Contul tau va fi sters si toate datele aferente vor fi sterse permanent. Acestea nu mai pot fi recuperate. Esti sigur ca vrei sa continui?