Cauți o imprimantă multifuncțională de birou? Avem soluția ideală pentru tine

Achiziția unei imprimante multifuncționale de birou poate fi o sarcină dificilă când nu ai referințe sigure. Te uiți la un producător sau altul și vrei ca imprimanta dorită să fie extrem de fiabilă, pentru o exploatare îndelungată, să aibă funcțiile de care ai nevoie în activitățile curente și un meniu intuitiv, iar costurile de mentenanță să fie reduse. Brandul japonez Toshiba reușește de multă vreme să se poziționeze în topul restrâns al celor mai apreciați producători de echipamente multifuncționale profesionale.

Dacă decizi să achiziționezi o Toshiba pentru afacerea ta, este indicat să apelezi la un dealer autorizat, care are know-how-ul necesar pentru a identifica nevoile specifice ale fiecărui client și de propune soluții optime. Achiziția unei imprimante multifuncționale noi este de cele mai multe ori prima opțiune. Are avantajul cert al unui echipament la prima mână, cu garanția aferentă și cu perspectiva unei perioade mari de exploatare.

Specialiștii unui dealer autorizat, precum Discovery Service, pot să identifice, în urma informațiilor furnizate de clientul final, nevoi care pot fi îndeplinite cert de un echipament nou, dar, la fel de bine și de performanțele unei imprimante multifuncționale second hand.
În cazul în care bugetul disponibil nu este foarte mare sau gradul de solicitare zilnică sau lunară nu este foarte ridicat, o multifuncțională resigilată Toshiba poate fi o opțiune bună. Echipamentele resigilate din oferta Discovery Service sunt perfecte din punct de vedere funcțional și estetic, beneficiază de garanție totală și au performanțe foarte bune.

Indiferent de soluția aleasă, poți fi sigur că achiziția unei imprimante multifuncționale de birou prin intermediul unui dealer autorizat este soluția ideală, datorită pachetului de asistență de care beneficiezi pre și post achiziție.
Fie că este vorba de furnizarea și schimbul consumabilelor, remedierea oricăror probleme apărute în exploatare, în perioada garanției și după, drivere de instalare, softuri de arhivare și orice alt tip de asistență pentru echipamentul nou sau resigilat achiziționat, Discovery Service rezolvă cu profesionalism orice solicitare.

e-multifunctionale

This entry has 0 replies

Comments are closed.