Alege imprimanta de care ai nevoie

Cu o istorie de peste 70 de ani, imprimantele multifuncționale sunt acele must have-uri pentru orice birou. Dar cum alegem acest dispozitiv de tipărire? Cum știm dacă facem alegerea corectă?

Simple sau multifuncționale

Piața  ne oferă o gamă variată de dispozitive de printare. Atunci când dorim să achiziționam o imprimantă, trebuie să ne gândim la ce o vom utiliza. O primă departajare se face intre cele simple si cele multifuncționale. Deși nu mai sunt foarte la modă, imprimantele simple știu să facă acel lucru pentru care au fost create: să tipărească. Dacă ai nevoie de mai mult de atât, mergi pe varianta de multifuncțională, care, pe lângă tipărire, mai știe să scaneze, să foto-copieze sau chiar să trimită faxuri.

 

Inkjet sau Laser

Piața ne oferă o gamă variată de dispozitive de printare. Atunci când dorim să achiziționam o imprimantă, trebuie să ne gândim la ce o vom utiliza. Prima departajare se face între cele de tip inkjet și cele cu laser. Dacă aspectele pe care le cauți sunt calitatea și cantitatea, optează pentru cea cu laser; rezoluția este mai bună și viteza de printare mai mare, iar dacă printarea de documente va fi singura ei întrebuințare, atunci alege varianta mai puțin costisitoare, inkjet.

Alb negru sau color

După ce ai stabilit tehnologia de realizare, trebuie să te gândești dacă monocromia este suficientă în domeniul tău de activitate sau dacă ocazional, mai ai nevoie de câte o pată de culoare. Pentru a îți ușura munca, vom restrânge puțin lista; ai de ales între inkjet color, laser monocrom și laser color. Imprimantele de tip inkjet alb-negru nu mai există pe piață. Optează pentru simplu, rezistent și puțin costisitor și mergi pe laser monocrom. Când vine vorba de culoare, fii pregătit să investești.

După ce urmezi toți acești pași, alegerea ar trebui să fie mai simplă. Încă ai dubii? Alege alternativa mai ușoară. Discovery Service va alege cu tine și pentru tine. Pentru o ofertă personalizată, poți contacta Discovery Service la numărul de telefon 0725.940.900 sau la adresa vânzări@discoveryservice.ro.

e-multifunctionale

This entry has 0 replies

Comments are closed.